SOMMARHÄLSNING från oss på Holmqvist elteknik

Nu när vi Holmqvistare går på sommarledighet summerar vi första halvan av 2021!

Trots en fortsatt annorlunda tid har första halvåret varit mycket intensivt och fullt av intressanta och utmanade projekt, vi vill därmed passa på att tacka alla kunder för det förtroende ni har visat oss genom att nyttja våra tjänster samtidigt tackar vi konsultkollegor för ett gott samarbete.

Vi önskar er alla en avkopplande semester!

Stockholm – here we come!

Känns underbart att vi får prata om vår spännande satsning i Stockholm.

Vi har knutit till oss ett antal nya uppdragsgivare, med ett antal spännande uppdrag så som bostäder i Gustavsberg och ett äldreboende i Täby. Dessa uppdrag är framför allt tänkta att skötas från vårt kontor i Stockholm.

Bakgrunden är att vi vill öka servicen för våra kunder som finns i huvudstaden, men så klart också att bli attraktivare när vi träffar nya potentiella uppdragsgivare.

I 25 år har vi haft vår bas och vårt hjärta i Göteborg. Och antagligen kommer det alltid att vara så. Vi ser det lite som att vi tar det bästa från Göteborg och nu kan erbjuda det till företag i huvudstaden. Det känns fantastiskt roligt!

Vill du veta mer om vår Stockholmssatsning är du så klart välkommen att höra av dig.

Batterier + solceller + elbilar = SANT!

En världsledande cirkulär lösning för laddning av elfordon är invigd. Denna fantastiska anläggning där solceller och återbrukade batterier förser Essity-huset i Mölndal med 78 laddstationer för el- och hybridbilar och 24 för el-cyklar med klimatneutral el. En lösning vi varit med och tagit fram systemhandlingar samt bygghandlingar tillsammans med Stena Fastigheter, BatteryLoop, Essity och Volvo Cars.