Holmqvist Elteknik

Vår vision är att vara det bästa valet för våra medarbetare och kunder. Vi skall vara en partner som gör skillnad och skapar värde för både medarbetare och kunder. 

Om oss

Holmqvist Elteknik startades år 1996 av Bengt Holmqvist och det tog inte lång tid innan dörren mot marknaden öppnades på vid gavel. Vi har sedan dess utvecklats till ett kreativt och välkänt företag inom elbranschen.
Vi är idag ett gott gäng på 10st personer som arbetar på företaget. Med vår breda kompetens och engagerade medarbetare är vi delaktiga i många spännande uppdrag. Från Gävle i norr till Trelleborg i söder.

Holmqvist Elteknik består av en platt organisation med både erfarna och unga medarbetare som prestigelöst samarbetar mot att leverera den bästa produkten.

Vi arbetar nära våra kunder och samarbetspartners som är några av landets främsta arkitekt- och inredningskontor, projektledningsföretag, ledande byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsutvecklare, elentreprenörer samt myndigheter och organisationer.

Alla projekt stora som små tar vi till oss med samma engagemang, entusiasm och expertis. Vi utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Tillsammans med kunden skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Vår vision är att vara det bästa valet för våra medarbetare och kunder. Vi skall vara en partner som gör skillnad och skapar värde för både medarbetare och kunder. 

Hög servicenivå!

På Holmqvist Elteknik arbetar vi i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi står för en hög servicenivå och ett nära samarbete med våra kunder. För oss är personlig utveckling och att vara delaktig i kontorets utveckling viktiga ledord.

Har du frågor? Hör av dig till oss

Vi på Holmqvist Elteknik har över 25 års erfarenhet inom området. Hög service och kvalité är väldigt viktigt för oss och att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av leverantör. Vi vill gärna prata med dig, hör av dig till oss så pratar vi vidare.