Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, det är vi tillsammans som bygger Holmqvist Elteknik.

Är du vår nästa stjärna som vill arbeta i ett företag där människorna står i fokus?

Holmqvist Elteknik växer, vill bli fler, och vi letar nu efter fler nyckelspelare i vårt team!

Du blir en viktig del i vårt lag

I 25 år har vi haft vår bas och vårt hjärta i Göteborg och hos oss får du ett familjärt bolag, engagerade och glada lagkompisar, högt i tak och alla får vara med och styra vår gemensamma resa.
 
Störst vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, vi värdesätter att våra medarbetare är ordningsamma, har drivkraft och vilja att ständigt lära och utveckla sig själva. Vi vill även att du har god samarbetsförmåga och social kompetens, då arbetet innebär mycket kundkontakt.
 

 

Fem fördelar med att jobba på ett mindre företag:

1. En av de stora fördelarna med att jobba på ett mindre företag är att du inte är en liten fisk i ett stort hav. Här är man en i gänget. Därför kommer ditt hårda arbete att märkas mer.

2. Du jobbar nära företagets ledning och få ta del av kunskaper och vara delaktig i projekt som annars inte hade varit möjligt.

3. Apropå chefer – du kommer inte ha så många. Organisationsuppbyggnaden är mycket plattare på mindre företag. Här finns det möjligheter att påverka.

4. Det är mer flexibelt. Det finns inte lika många policys eller processer på mindre företag, så flexibiliteten kring arbetet är större.

5. Du känner dig mer delaktig. Om du jobbar i ett mindre team kommer alla vinster och framgångar att firas tillsammans. Laget är viktigt!

Play Video

Tillgängliga tjänster

Uppdragsledare Göteborg

Vi söker en uppdragsledare till att förstärka vårt kontor i Göteborg. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att leda våra projekterings- och konstruktionsuppdrag, från förstudie till färdigställande. Vi förutsätter att du har ett starkt affärsfokus och aktivt vill vara med och driva ett framgångsrikt sälj- och marknadsarbete. 

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha goda ledaregenskaper, ett starkt affärsfokus och trivas i en samordnande roll.

Konstruktör Göteborg

I uppdrag kommer du ha en viktig roll som projektör. Du kommer hjälpa uppdragsledare med att konstruera och projektera el i AutoCAD för många olika typer av anläggningar. Vi ser helst att du har el-bakgrund, CAD-vana och god datavana, gärna med erfarenhet från konsult- eller entreprenadverksamhet.

Hittar du ingen tjänst just nu?
Vi söker ständigt nya, intressanta medarbetare.
Skicka en spontanansökan till oss.