Holmqvist Elteknik i Stenas Dreamteam

Vid projekteringen av el- och telesystem för Ekebäckshöjd Kvarter Öst intill klassiska Pennygången i Högsbohöjd (Göteborg) placerades Holmqvist Elteknik i ett Dreamteam.
 

Stena Fastigheter och Skanska var angelägna om att sätta ihop ett starkt projekteringsteam och gav oss förtroendet från start. Med en extremt tight tidsplan sattes vi tillsammans med konsulter från små och stora företag i ett s.k. Dreamteam för att säkra högsta kvalitet med bibehållen tidsram. I projektet har vi arbetat mycket med att effektivisera ytor, ta fram innovativa belysningslösningar samt att se över kostnadseffektiva lösningar utan att tumma på kvaliteten.

Uppdraget har inneburit framtagande av förfrågningsunderlag som t.ex. tekniska beskrivningar för el- och telesystem samt solceller. Vi har också tagit fram bygghandlingar i form av ritningar för hela produktionen. 

Projektet omfattar totalt 362 lägenheter, en förskola, butiker och en restaurang.

Alla projekt stora som små tar vi till oss med samma engagemang, entusiasm och expertis. Vi utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Tillsammans med kunden skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Vill du veta mer om ny- och ombyggnad?

Kenneth Westholm Uppdragsledare och besiktningsman

0706-21 64 10
[email protected]