Ny VD Peter Törnqvist tar ledningen hos Holmqvist Elteknik

Vi har glädjen att meddela att Peter Törnqvist nu axlar rollen som VD för Holmqvist Elteknik. Med sin omfattande erfarenhet och enastående ledarskapsförmåga kommer Peter att sätta riktningen för bolagets fortsatta utveckling. Detta sker i en tid där vi står inför en ny period med skärpt fokus på kvalitet och tillväxt.

Avgående VD Niklas Bidestedt tar nu rollen som operativt ansvarig och kommer att koncentrera sig på att säkerställa framgångsrik leverans i våra projekt. Hans insatser kommer vara avgörande för vår strävan efter excellens.

Holmqvist Eltekniks vision är att vara det absolut bästa valet för våra medarbetare och kunder. Med Peter Törnqvist som vår nya VD kommer vi att fortsätta leverera högsta kvalitet och därmed skapa en stark grund för framtida tillväxt och framgång.

Vi ser fram emot att gå in i denna spännande fas med Peter som vår nya VD, och vi är övertygade om att hans skickliga ledarskap kommer ta Holmqvist Elteknik till nya höjder.

Följ med oss på vår resa mot framgång!

Alla projekt stora som små tar vi till oss med samma engagemang, entusiasm och expertis. Vi utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Tillsammans med kunden skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.