Ljusstyrningssystem för framtiden

Tillsammans med Glamox erbjuder Holmqvist Elteknik ett kostnadsfritt frukostseminarium där vi går igenom hur man kan maximera energibesparingarna och minimera underhållskostnaderna genom att satsa på ett ljusstyrningssystem.

Vad innebär ljusstyrningssystem?

Vikten av hållbara belysningsinstallationer är allmänt erkänd, och ett ljusstyrningssystem (LMS) gör att du kan optimera användningen av artificiellt ljus när och där det behövs.

Smarta sensorer och övervakningsfunktioner gör att du kan öka energibesparingarna och förlänga belysningsinstallationens livslängd. De minskar också underhållskostnaderna och koldioxidavtrycket. Med fokus på människors behov kan belysningslösningar skräddarsys för att tillgodose olika uppgifter och syften, förbättra välbefinnandet och kompensera för bristen på naturligt ljus.

Varmt välkomna!

Datum: 11 november 2022
Plats: Kämpegatan 7, Göteborg
Drop-in för frukost från kl. 8.30
Föreläsning kl. 9.00-10.00
(anmälan senast 4/11)

Tänk om man kunde halvera elpriset!

Nu är vintern på gång – är det dags för en energieffektivisering av din fastighet? Genom att ha en bättre styrning över sina energiförbrukare kan man minska elförbrukningen ordentligt.

 

Inventera elförbrukningen
Gör en inventering på mängden el som förbrukas. När och hur förbrukas den?

 

Identifiera vad det är som drar el
Diskutera vad ni tillsammans kan göra för att optimera elanvändningen. Alla behöver vara med i arbetet för att det ska fungera som bäst. Ett sätt att optimera elanvändningen kan vara att effektivisera den befintliga elförbrukningen. Ett annat sätt är att använda samma mängd el men genom till exempel lagring och eventuell egen elproduktion som solceller. Vi på Holmqvist Elteknik kan hjälpa till med energioptimering!

 

Följ regelbundet upp elförbrukningen
Jämför elförbrukningen med tidigare perioder och år. Hitta på något kul tillsammans med pengarna ni sparar såsom en investering, rekrytering eller en kickoff.